< TERUG NAAR OVERZICHT

Postillion Hotel Putten

Trainingskamp Putten, Nederland

Optimaal geschikt voor:

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Strand , Stadscentrum

BESTEMMING
Het hotel beschikt, met een ligging aan de A28, uitzicht over het prachtige Veluwemeer en het strand, over alle ingrediënten voor een succesvol trainingskamp. Op een korte afstand van het hotel vindt u een enorm bosrijk gebied, waar een groepswandeling, maar natuurlijk ook een conditietraining makkelijk in te vullen zijn. Het bruisende centrum van Arnhem ligt op korte afstand van het hotel.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel beschikt over een businesscentrum, met twaalf multifunctionele ruimtes, een eigen (gratis) parkeerplaats en gratis snelle WiFi in alle ruimtes. Alle ruime kamers zijn voorzien een bureau, een tv, een eigen badkamer en de kamers bieden uitzicht op het meer en de haven. In het restaurant heeft u uitzicht op het meer en voor de zonnige dagen heeft u toegang tot het terras.

We maken veelal gebruik van kunstgrasvelden die gemakkelijk te bereiken zijn met de auto! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
Het centrum van Putten heeft een gevarieerd winkel- en horecagebied, waar altijd wat te beleven is. Daarnaast kunt u genieten van de bosrijke omgeving, door tussen de oeroude en bijzondere bomen te wandelen. Ook is het beklimmen van de 40 meter hoge bostoren en genieten van het prachtige uitzicht een must tijdens uw bezoek aan Putten. Voor meer teambuildingactiviteiten is het mogelijk om te gaan mountainbiken of paintballen met de groep. Vanuit het hotel staat u binnen 15 min in Arnhem.

Op zoek naar een andere geschikte hotel accommodatie? Kijk – Utrecht