< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug Rijssen

Trainingskamp Rijssen, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een trainingskamp op een top locatie! Het complex heeft alle faciliteiten en in omstreken zijn er genoeg activiteiten om te doen. Voor iedereen een aanrader!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Zwembad , Sauna

BESTEMMING
Het hotel bevindt zich in Rijssen, Overijsel, wat ligt in een schitterende natuuromgeving vol bosgebieden en heidevelden. Perfect voor een intensieve bosloop! Rijssen ligt dicht bij grote steden zoals Almelo of Enschede.

VERBLIJF EN VOETBAL
De comfortabel ingerichte kamers van dit 4-sterren hotel beschikken over een flatscreentelevisie, kluisje en een douche in bad. Verder is er door heel het hotel gratis WiFi, heeft het een binnenzwembad, Wellness faciliteiten en kan er worden getennist.

De trainingsaccommodatie ligt op loopafstand, 1 kilometer van het hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Rijssen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. In deze prachtige omgeving ligt is het zeker een aanrader om een fietstocht. Ook een wedstrijd/stadion bezoek aan FC Twente, padel en/of bowling zijn gezellige activiteiten om het trainingskamp af te maken.

 

Een andere mooie locatie in Overijssel tegen de Duitse grens, Enschede