< TERUG NAAR OVERZICHT

Rotterdam I – Padel

Zuid-Holland, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Rotterdam is een stad met vele gezichten; een stoere havenstad, trendy uitgaansstad, chique winkelstad en hippe kunstenaarsstad. Ervaar het zelf!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
De havenstad Rotterdam is de op een na grootste stad van Nederland. In Rotterdam is er genoeg te beleven en van alles te doen. Met de vele parken, pleinen, terrassen en cafés is het een hele gezellige stad.

VERBLIJF EN PADEL
Het luxe hotel beschikt over vele uitstekende faciliteiten. Zo beschikt dit hotel over een zwembad, wellness en fitness. Ook zijn er vele ruimtes die geschikt zijn voor teambesprekingen. De ruime kamers zijn voorzien van flatscreentelevisie en eigen badkamer. Door heel het hotel is gratis WiFi. En het centrum van Rotterdam is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in de regio. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Rotterdam biedt voldoende mogelijkheden tot activiteiten. Om lekker actief bezig te blijven bied deze locatie een bootcamp. Voor wat ontspanning is het mogelijk een rondleiding te krijgen door het levendige centrum of kan er een wedstrijd- of stadion bezoek worden gedaan bij een van de Betaald voetbalclubs van Rotterdam; Feyenoord, Sparta of Excelsior.

Kijk ook eens naar deze stadslocatie, Breda.