< TERUG NAAR OVERZICHT

Rotterdam I

Trainingskamp Rotterdam, Nederland

Optimaal geschikt voor:

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd trainingskamp, mede dank zij de goede zorg en adviezen van Trainingskampen.nl.

Garcia Sylvio Talent scout KFC Park Houthalen
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
De havenstad Rotterdam is de op een na grootste stad van Nederland. In Rotterdam is er genoeg te beleven en van alles te doen. Met de vele parken, pleinen, terrassen en cafés is het een hele gezellige stad.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het luxe hotel beschikt over vele uitstekende faciliteiten. Zo beschikt dit hotel over een zwembad, wellness en fitness. Ook zijn er vele ruimtes die geschikt zijn voor teambesprekingen. De ruime kamers zijn voorzien van flatscreentelevisie en eigen badkamer. Door heel het hotel is gratis wifi. En het centrum van Rotterdam is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Het trainingscomplex ligt maar op 2 kilometer van het hotel vandaan.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Rotterdam biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Om lekker actief bezig te blijven bied deze locatie een bootcamp. Perfect voor een intensief trainingskamp! Voor wat ontspanning is het mogelijk een rondleiding te krijgen door het levendige centrum. Of er kan een wedstrijd- of stadion bezoek worden gedaan bij een van de Betaald voetbalclubs van Rotterdam; Feyenoord, Sparta of Excelsior.

Kijk ook eens naar deze locatie in een van de grootste steden van Nederland, Den Haag