< TERUG NAAR OVERZICHT

Rotterdam II

Trainingskamp Rotterdam, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Mooie locatie aan de rand van Rotterdam en een mooie rondleiding door de Kuip! Het sportcomplex is tegenover het hotel’

KFC Hogerop Kalken
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
De havenstad Rotterdam is de op een na grootste stad van Nederland. In Rotterdam is er genoeg te beleven en van alles te doen. Met de vele parken, pleinen, terrassen en cafés is het een hele gezellige stad.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit mooie hostel zijn de befaamde kubuswoningen van Rotterdam. De modern ingerichte kamers beschikken over een eigen badkamer en hebben een minikoelkast.  Je wordt wakker middenin het centrum van Rotterdam en naast de Oude Haven. De perfecte spot voor een drankje!

Op 15 minuten rijden afstand bevind zich het trainingscomplex. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Rotterdam biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Om het trainingskamp compleet te maken is het mogelijk een bootcamp te doen. Maar als je liever wilt ontspannen is een rondleiding door het levendige centrum mogelijk of een wedstrijd- of stadion bezoek bij Feyenoord, Sparta of Excelsior.

Liever iets anders? Bekijk dit hostel in Haarlem