< TERUG NAAR OVERZICHT

Cambrils Park Resort Salou

Trainingskamp Salou, Noord-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Alles in 1, ideaal! Een mooi resort met op korte afstand het strand en slecht een uur rijden van de metropool Barcelona. En het uitgebreide en schitterend voetbalcomplex op korte loopafstand.

Feyenoord Soccer Schools (Ben Wijnstekers)
  • Bestemming: Noord-Spanje
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Strand , Stadscentrum , Fitnessruimte , Zwembad

BESTEMMING
Salou is de meest uitbundige badplaats van de Costa Dorada. De plaats heeft lange stranden, mooie baaitjes met kleine stranden en een kristalheldere zee. ’s Avonds hoef je zich in Salou zeker niet te vervelen: de plaats heeft een wervelend nachtleven met veel bars en trendy discotheken.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het 4* resort beschikt over 4 spectaculaire zwembaden met glijbanen, waterspellen en ontspannings- en fitnessruimtes tot uw beschikking. De accommodatie is een wel bekend sportresort, vanwege zijn services en faciliteiten. Het is een van de beste familie resorts in het hart van de Costa Dorada.

Op slechts 10 minuten lopen ligt het ultramoderne complex.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Salou biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Barcelona is de grootste stad in de buurt van Salou waar u een stadion- en wedstrijdbezoek kan doen bij FC Barcelona. Ook een citytrip in deze prachtige stad is mogelijk. Een bike tour of mountainbike tour is mogelijk in de prachtige omgeving van Salou.

Kijk ook eens naar deze luxe locatie, Barcelona IV