< TERUG NAAR OVERZICHT

Barcelona regio Sant Feliu de Guíxols Hotel Barcarola

Trainingskamp Sant Feliu de Guíxols, Noord-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Op deze nieuwe locatie vindt u de Hollandse gastvrijheid. De locatie is uitermate geschikt voor sportteams. Naast voetbal is deze plek een aanrader voor de wielerliefhebbers, diverse wielerploegen gingen u voor.

  • Bestemming: Noord-Spanje
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Strand , Zwembad , Fitnessruimte

BESTEMMING
Sant Feliu de Guíxols is een rustig stadje aan het strand vlakbij Barcelona en Girona. Het stadje heeft een uitmuntende natuur en veel avontuurlijk activiteiten. Het stadje heeft twee prachtige baaien. En de prachtige boulevard wordt vaak gebruikt om te hardlopen. Ook ligt de stad in de buurt van het welbekende Platja d’Aro.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het luxe 4-sterren hotel is van alle gemakken voorzien. Zo heb je de ultieme slaapcomfort in de luxe hotelkamers met heerlijke king-size bedden. Het hotel beschikt over een bar, restaurant, fitnessruimte en in heel het hotel is gratis WiFi. Het hotel ligt aan een ban de mooiste baaien van de gehele Costa Brava.

Op korte afstand van het hotel ligt de trainingsaccommodatie,  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Sant Feliu de Guíxols biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is de prachtige stad te verkennen met een bike tour. Of voor de fijnproevers is er een wijnproeverij te organiseren. Door de prachtige omgeving mountainbiken is zeker een aanrader op deze locatie. Indien u wilt kan er ook een dag worden geregeld in een van de mooie steden in de buurt van deze regio. Een citytrip met wedstrijdbezoek aan FC Barcelona of Girona behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk ook deze locatie in de Costa Brava –  Lloret De Mar