< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Hotel Jan Van Schoorl

Trainingskamp Schoorl, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een hele mooie locatie en een hotel dat ervaring heeft met sportteams. In de buurt zijn vele opties om te doen en de grote stad ligt maar op een paar minuten rijden hiervandaan.

 

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Strand , Sauna , Zwembad

BESTEMMING
Schoorl is een klein dorpje in Noord-Holland. Het plaatsje bevindt zich vlak bij de kust en is omring door een mooi bosgebied. Vanaf Schoorl is het ongeveer 20 minuten rijden naar Alkmaar toe. Schoorl bied dus veel mogelijkheden

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit aangename 4-sterren hotel ligt gelegen op het hoogste duinenrijk van de Schoorlse Duinden. Daarnaast bevind het hotel zich op korte afstand van de Nederlandse kust. De kamers beschikken over televisie en telefoon. De badkamers zijn luxe ingericht en van alle faciliteiten voorzien.

Het trainingscomplex ligt op maar 1 kilometer van het hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Schoorl biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kan er voor ontspanning een kaasproeverij worden georganiseerd of een wedstrijd bezoek bij AZ Alkmaar. De mooie omgeving is perfect voor een intensieve bosloop of om te mountainbiken.

Kijk ook eens naar deze strandlocatie, IJmuiden aan zee