< TERUG NAAR OVERZICHT

Sevilla Hotel Novotel

Andalusië, Zuid-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Sevilla een geweldige historische stad waar je tevens prima kunt trainen op korte afstand van het centrum’

VOC
  • Bestemming: Zuid-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Sevilla beschikt over het grootste historische centrum van Europa. Belangrijke bezienswaardigheden van de stad zijn onder meer de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro. Verder nodigt het ideale (winter)klimaat en dit vriendelijke land u uit voor unieke trainingsstage en een professioneel verblijf!

VERBLIJF EN VOETBAL

Hotel Novotel Sevilla ligt in de wijk Nervión in Sevilla, naast het stadion Sánchez Pizjuán van Sevilla FC. Het hotel heeft een zwembad met terras op het dak en er is gratis WiFi beschikbaar. Alle kamers van Hotel Novotel Sevilla zijn voorzien van airconditioning en hebben een eigen badkamer met een haardroger. Elke kamer heeft een thee- en koffieset. Het restaurant van het hotel is gespecialiseerd in mediterrane gerechten. De bar serveert hapjes en drankjes. Hotel Novotel Sevilla ligt op 15 minuten wandelen van de oude stad van Sevilla, met het Alcázar (middeleeuwse Moorse paleis) en de kathedraal.

Op ongeveer 15 minuten met de bustransfer  liggen de uitstekende kunstgrasvelden!  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee. Het hotel is ook perfect geschikt voor hockey- en atletiekgroepen.

ACTIVITEITEN
De regio Sevilla biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De stad beschikt over 2 mooie voetbalclubs, Sevilla FC en Real Betis. Bezoek eens een wedstrijd of het stadion van deze ploegen. Ook is een Citytrip door de stad een echte aanrader. De omgeving biedt ook de mogelijkheid tot andere sporten zoals een fietstocht, mountainbiken, golfen en padel.