< TERUG NAAR OVERZICHT

Sevilla Hotel Ribera de Triana

Trainingskamp Sevilla, Zuid-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Sevilla een geweldige historische stad waar je tevens prima kunt trainen op korte afstand van het centrum’

VOC
  • Bestemming: Zuid-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Stadscentrum

BESTEMMING
Sevilla beschikt over het grootste historische centrum van Europa. Belangrijke bezienswaardigheden van de stad zijn onder meer de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro. Verder nodigt het ideale (winter)klimaat en dit vriendelijke land u uit voor uniek voetbalplezier en een professioneel verblijf!

VERBLIJF, VOETBAL & HOCKEY
Het 4-sterren hotel heeft een zwembad op het dak met een prachtig uitzicht over de stad. Het hotel beschikt over gratis WiFi, fitnessruimte, een spa en kamers met airconditioning. De ruime kamers beschikken over verschillende faciliteiten zoals een TV en een minibar.

Op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het hotel ligt een nieuw kunstgrasvoetbalveld!  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

Op een kwartiertje rijden ligt het prima hockeyveld van Sevilla. Een aanrader.

ACTIVITEITEN
De regio Sevilla biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De stad beschikt over 2 mooie voetbalclubs, Sevilla FC en Real Betis. Bezoek eens een wedstrijd of het stadion van deze ploegen. Ook is een Citytrip door de stad een echte aanrader. De omgeving bied ook mogelijk tot andere sporten zoals een fietstocht, mountainbiken, golfen en padel.

Kijk ook eens daar onze andere mooie locatie in –  Sevilla III