< TERUG NAAR OVERZICHT

Sevilla Hotel San Gil

Trainingskamp Sevilla, Zuid-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Sevilla een geweldige historische stad waar je tevens prima kunt trainen op korte afstand van het centrum’

VOC
  • Bestemming: Zuid-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Stadscentrum

BESTEMMING
Sevilla beschikt over het grootste historische centrum van Europa. Belangrijke bezienswaardigheden van de stad zijn onder meer de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro. Verder nodigt het ideale (winter)klimaat en dit vriendelijke land u uit voor uniek voetbalplezier en een professioneel verblijf!

VERBLIJF EN VOETBAL
Hotel San Gil staat al jaren op de Trainingskampen.nl menukaart en kent tevreden klanten. Het hotel biedt mooie kamers in een kleurrijk traditioneel herenhuis in Andalusische stijl met een tuin, een seizoensgebonden zwembad op het dak en een à-la-carte restaurant. De accommodatie ligt in het centrum van Sevilla. Alle ruime kamers van het hotel hebben WiFi, airconditioning, een minibar, een satelliet-tv en een volledig uitgeruste badkamer.

Op korte afstand (15 min rijafstand) van het hotel bevindt zich het trainingscomplex. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Sevilla biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De stad beschikt over 2 mooie voetbalclubs, Sevilla FC en Real Betis. Bezoek eens een wedstrijd of het stadion van deze ploegen. Ook is een citytrip door de stad een echte aanrader. De omgeving bied ook mogelijk tot andere sporten zoals een fietstocht, mountainbiken, golfen en padel.

Bekijk ook deze locatie in Zuid-Spanje, Marbella V