< TERUG NAAR OVERZICHT

Sevilla Residencia Cartuja

Trainingskamp Sevilla, Zuid-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Sevilla in Spanje is de stad van de tapas, de Flamenco, het heerlijke zonnetje en de prachtige gebouwen. Een prima keuze voor jouw trainingskamp.

  • Bestemming: Zuid-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Sevilla beschikt over het grootste historische centrum van Europa. Belangrijke bezienswaardigheden van de stad zijn onder meer de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro. Verder nodigt het ideale (winter)klimaat en dit vriendelijke land u uit voor uniek voetbalplezier en een professioneel verblijf!

VERBLIJF EN VOETBAL
Geniet van het elegante design en de attente service van het sporthotel tijdens uw verblijf in Sevilla. Het biedt heldere en prettig ingerichte kamers die een zeer aangename verblijf bieden en ook zijn voorzien van gratis internet.

Gelegen op ca 10 minuten lopen van Instalaciones Isla la Cartuja vindt u paddelbanen, een golfbaan en rugbyveld. Op korte afstand van het hotel bevindt zich ook een fitnesscentrum.

Dit hotel is uitermate geschikt voor jeugdelftallen.

Op korte afstand (10 min rijafstand) van het hotel bevindt zich het trainingscomplex. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Sevilla biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De stad beschikt over 2 mooie voetbalclubs, Sevilla FC en Real Betis. Bezoek eens een wedstrijd of het stadion van deze ploegen. Ook is een citytrip door de stad een echte aanrader. De omgeving bied ook mogelijk tot andere sporten zoals een fietstocht, mountainbiken, golfen en padel.

Bekijk ook deze locatie in Zuid-Spanje, Marbella V