< TERUG NAAR OVERZICHT

Sevilla V

Trainingskamp Sevilla, Zuid-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Sevilla een geweldige historische stad waar je tevens prima kunt trainen op korte afstand van het centrum’

VOC
  • Bestemming: Zuid-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Strand

BESTEMMING
Sevilla beschikt over het grootste historische centrum van Europa. Belangrijke bezienswaardigheden van de stad zijn onder meer de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro. Verder nodigt het ideale (winter)klimaat en dit vriendelijke land u uit voor uniek voetbalplezier en een professioneel verblijf.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel ligt aan Plaza de la Encarnación, een prachtig plein, in het hart van Sevilla. Het hotel heeft een bar op het dakterras en biedt een geweldig uitzicht op het historisch centrum van Sevilla en de kathedraal. Het hotel biedt stijlvolle kamers dat klassiek is ingericht met gratis WiFi, een flatscreen HD-tv en een minibar met dranken.

De eigen badkamer is uitgerust met een hydromassagedouche. Er zijn veel goede restaurants te vinden aan Plaza Encarnación en de straten in de directe omgeving. Het is slechts 15 minuten lopen naar de stierenvechters ring Maestranza en de rivier de Guadalquivir.

ACTIVITEITEN
De regio Sevilla biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De stad beschikt over 2 mooie voetbalclubs, Sevilla FC en Real Betis. Bezoek eens een wedstrijd of het stadion van deze ploegen. Ook is een citytrip door de stad een echte aanrader. De omgeving bied ook mogelijk tot andere sporten zoals een fietstocht, mountainbiken, golfen en padel.

Bekijk ook deze locatie in Zuid-Spanje, Marbella V