< TERUG NAAR OVERZICHT

Sint Michielsgestel

Noord-Brabant, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een super gezellige groepsaccommodatie met echte Brabantse gastvrijheid. Alles kon: eigen bar incl. drank, muziek, goed en veel eten én velden op loopafstand

SV Erasmus
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van u wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Ideale groepsaccommodatie ligging in de bossen van Sint-Michielsgestel
  • Centraal gelegen, Eindhoven en Den Bosch op circa 10 min. auto afstand
  • Teams verblijven in eigen groepsruimte van alle gemakken te voorzien
  • Trainingscomplex bevindt zich op 10 min. loopafstand

FACILITEITEN

De accommodatie beschikt over prima faciliteiten zoals: eigen sportveld, basketbalveld, bostheater, eigen bar, eigen groepsruimte, eigen woonkamer, eigen eetzaal en nog veel meer. Daarnaast is er een mogelijkheid om op locatie te survivallen of abseilen (toeslag).

BESTEMMING

De accommodatie ligt langs de A2 en is dus makkelijk bereikbaar. De locatie ligt tussen Den Bosch en Eindhoven in en is dus ideaal te bereiken om bijvoorbeeld op zaterdagavond te gaan stappen.

SPORT PAKKET

Het sport pakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Geldig voor hockey-voetbal trainingskampen.

Optioneel

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Sint-Michielsgestel biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Survivallen óf abseilen
– Bowlen
– Paintballen
– Wedstrijd- of stadion bezoek FC Den Bosch en/of PSV
– Voetbal quiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Sint-Michielsgestel
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid