< TERUG NAAR OVERZICHT

Sint-Michielsgestel

Noord-Brabant, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Perfecte groepsaccommodatie met eigen ruimte én waar drank meegenomen mag worden. De faciliteiten zijn in de buurt en voor relatief weinig geld heb je een perfecte teambuilding.

SEV Leidschendam
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen – 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen, behoeften en budget.

ACCOMMODATIE

  • Het hostel ligt in het bos, midden in een prachtige omgeving
  • Kunstgrasvelden op korte loopafstand
  • Eigen woongedeelte per groep, waar drank meegenomen mag worden
  • Centrum ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven op korte afstand

FACILITEITEN

Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals: voetbalveld, tafeltennis, eigen eetruimte per groep, eigen woonruimte per groep, mogelijkheden tot het koelen van eigen meegenomen drank, eigen boshuisje beschikbaar voor disco/quiz,  verhard basketbalveldje, voetbalveldje en nog veel meer!

BESTEMMING

Deze locatie is zeer geliefd onder de sportgroepen. Sint-Michielsgestel is gelegen aan de rand van Den Bosch. Het hostel bevindt zich vlakbij een gerenoveerd sportpark met een enorm scala aan sportfaciliteiten. Achter het hostel treft u een enorm bosrijk gebied aan, waar een groepswandeling, maar natuurlijk ook een conditietraining makkelijk in te vullen zijn. Het bruisende centrum van Den Bosch én Eindhoven ligt op korte afstand van het hostel.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: één training à 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Sint-Michielsgestel biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Bowlen
– Karten
– Wedstrijd- of stadion bezoek PSV
– Sportquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Sint-Michielgestel
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Omwisseling éénmaal diner in een barbecue (extra toeslag)
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.