< TERUG NAAR OVERZICHT

Zonnewende Sint-Michielsgestel

Trainingskamp Sint-Michielgestel, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Perfecte groepsaccommodatie met eigen ruimte én waar drank meegenomen mag worden. De faciliteiten zijn in de buurt en voor relatief weinig geld heb je een perfecte teambuilding.

SEV Leidschendam
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied

BESTEMMING
Deze locatie is zeer geliefd onder de sportgroepen. Als je kiest voor een trainingskamp in Sint-Michielsgestel zit je gelegen aan de rand van Den Bosch. Het hostel bevindt zich vlakbij een gerenoveerd sportpark met een enorm scala aan sportfaciliteiten. Achter het hostel treft u een enorm bosrijk gebied aan, waar een groepswandeling, maar natuurlijk ook een conditietraining makkelijk in te vullen zijn. Het bruisende centrum van Den Bosch én Eindhoven ligt op korte afstand van het hostel.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals: voetbalveld, tafeltennis, eigen eetruimte per groep, eigen woonruimte per groep, mogelijkheden tot het koelen van eigen meegenomen drank, eigen boshuisje beschikbaar voor disco/quiz,  verhard basketbalveldje, voetbalveldje en nog veel meer!

We maken veelal gebruik van kunstgrasvelden op korte loopafstand van het hostel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Sint-Michielgestel biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk om een wedstrijd van PSV te bezoeken. U kunt ervoor kiezen om te gaan mountainbiken of paintballen met de groep. Voor ontspanning biedt het centrum van ‘s-Hertogenbosch of Eindhoven pure gezelligheid! Vanuit het hostel staat u binnen 20 min in beide steden.

Neem ook eens een kijkje bij onze andere locatie in BREDA.