< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Wellness-Hotel Sittard

Trainingskamp Sittard, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Leuke studentenstad met toffe kroegjes, ook de velden en accommodatie dik in orde!

VV Streefkerk
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Bowling , Sauna , Zwembad

BESTEMMING
Sittard ligt op de grens tussen Midden-Limburg en Zuid-Limburg en is één van de oudste steden van Nederland. In Sittard zijn een van de weinige bergen (heuvels) van Nederland te vinden. Verder is Sittard een gezellige studentenstad met veel terrassen en kroegen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het viersterrenhotel ligt op slecht vijf minuten rijden van het centrum en 30 minuten van Maastricht. Het hotel is volledig uitgerust met sportfaciliteiten en ontspanningsfaciliteiten. Het hotel ligt aan het stadion van Fortuna Sittard. De kamers zijn voorzien van eigen badkamer en flatscreentelevisie. Door heel het hotel is gratis WiFi.

De voetbalvelden van VV Sanderbout liggen op 700 meter loopafstand van het hotel vandaan. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Sittard biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk om naar een indoorsoccerarena te gaan, te mountainbiken door de Nederlandse heuvels of om lekker te paintballen. Voor wat ontspanning kan er een wedstrijdbezoek bij Fortuna Sittard georganiseerd worden. Vraag naar onze activiteitenlijst.

Kijk ook eens naar deze Zuid-Limburgse toplocatie grenzend aan een stadion: Kerkrade