< TERUG NAAR OVERZICHT

Stayokay Hostel Soest (hockey)

Utrecht, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Het trainingsweekend is Soest is prima verlopen, me mooi weer en twee hele leuke wedstrijden. Alles is perfect volgens schema verlopen. Ik heb een hoop positieve reacties mogen ontvangen en het is zeker voor herhaling vatbaar!

Ronald van der Wiel Coach HV Bleiswijk MD1 en MD2
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + hockeypakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Schitterende bos- en duinrijke ligging in combinatie met de prima (sport)faciliteiten
  • De kamers in het levendige hostel liggen in aparte vleugels
  • Groot scala aan teambuildingsactiviteiten mogelijk
  • Hockeyvelden op korte loop/auto-afstand van het hostel

FACILITEITEN

Het hostel ligt in een mooi gebied omringt door bossen en duinen. Ideaal voor teams om conditioneel sterker te worden. Het hostel heeft de beschikking over meerdere sport- en speelvelden. De kamers zijn gezellig ingericht en beschikt over een eigen badkamer. Daarnaast bied het restaurant heerlijke gerecht aan en is er een bar aanwezig om gezellig een drankje te doen. In tijden van mooi weer kan er ook gebruik gemaakt worden van het stijlvol ingerichte buitenterras. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en Wi-Fi aan. Dit hostel en haar omgeving zijn ideaal om een trainingsstage te houden!

BESTEMMING

Soest ligt in het hart van Nederland, nabij natuurgebied ‘De Soesterduinen’. Het levendige en nette hostel ligt als eerder vermeldt omgeven door bossen en duinen, wat zich uitstekend verleent voor teambuilding of conditietraining. Het centrum van Soest bevindt zich op korte afstand, net als de steden Utrecht en Amersfoort. Dit is een ideale locatie om een geweldig hockeykamp te ervaren.

HOCKEYPAKKET

Het hockeypakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: één training à 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten.

ACTIVITEITEN

Het hockeypakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Soest biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Bowlen
– Golfclinic
– Karten
– Wedstrijd- of stadion bezoek FC Utrecht
– Sportquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Soest
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Omwisseling éénmaal diner in een barbecue (extra toeslag)
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.