< TERUG NAAR OVERZICHT

Stayokay Hostel Soest

Trainingskamp Soest, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Voor groepen is dit een zeer goed verblijf. Er werd met alles met ons rekening gehouden en het eten was ook lekker. Dus dik tevreden’

vv buitenpost
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum

BESTEMMING 
Soest ligt in het hart van Nederland, nabij natuurgebied ‘De Soesterduinen’. Het is omringt door bossen en duinen, welke zich uitstekend verlenen voor teambuilding en conditietraining. Grotendeels worden de bossen en duinen gebruikt als oefenterrein voor het Nederlandse leger.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit fijne hostel in het bos ligt nabij de Soesterduinen en is uitstekend bereikbaar. Het hostel beschikt over gratis WiFi en de meerpersoonskamers beschikken over eigen sanitair. Vanaf het hostel ben je met 15 minuten in het centrum van Amersfoort en met een kleine 30 minuten in het centrum van Utrecht.

De voetbalvelden van SO Soest liggen op zo’n 750 meter loopafstand van het hostel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Soest biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De omgeving van Soest is perfect voor conditionele activiteiten! Verder is het in de omgeving mogelijk om te karten, mountainbiken, bowlen, survivallen, bootcamp in de natuur óf een golfclinic te verkrijgen. Voor ontspanning bieden Utrecht en Amersfoort genoeg mogelijkheden en is het mogelijk een wedstrijd te bezoeken van FC Utrecht.

Kijk ook eens naar deze vergelijkbare locatie in Midden-Nederland:  Utrecht I