< TERUG NAAR OVERZICHT

Soest

Utrecht, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Voor groepen is dit een zeer goed verblijf. Er werd met alles met ons rekening gehouden en het eten was ook lekker. Dus dik tevreden’

vv buitenpost
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Schitterende bos- en duinrijke ligging in combinatie met de prima (sport)faciliteiten
  • De kamers in het levendige hostel liggen in aparte vleugels
  • Groot scala aan teambuildingsactiviteiten mogelijk
  • Trainingscomplex op korte afstand van het hostel

FACILITEITEN

Het hostel beschikt over goede faciliteiten zoals; beachvolleybal- en basketbalveld, tafelvoetbal, poolbiljart, fiets- en reuzestepverhuur, gezellige bar, tv-lounge en internet voor de ontspanning in het trainingsweekend.

BESTEMMING

Soest ligt in het hart van Nederland, nabij natuurgebied ‘De Soesterduinen’. Het levendige en nette hostel is omgeven door bossen en duinen, welke zich uitstekend verlenen voor teambuilding of een conditietraining. Het centrum van Soest bevindt zich op korte afstand, net als de steden Utrecht en Amersfoort.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: één training à 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Soest biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Bowlen
– Golfclinic
– Karten
– Wedstrijd- of stadion bezoek FC Utrecht
– Sportquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Soest
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Omwisseling éénmaal diner in een barbecue (extra toeslag)
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.