< TERUG NAAR OVERZICHT

Stayokay Hostel Terschelling

Trainingskamp Terschelling, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Het enigste trainingskamp op een Waddeneiland. Een prachtige omgeving waar vele mogelijkheden zijn. Perfect voor een trainingskamp!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Bosgebied

BESTEMMING
Het altijd gezellige Terschelling biedt vele mogelijkheden. De uitgestrekte stranden kunnen een perfect podium zijn voor strandtrainingen. Alleen op Terschelling is al aan ongeveer 70 kilometer fietspad te vinden. Een prachtige locatie vooral zomers, maar zeker niet minder in de winter.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het mooie hostel ligt prachtig bovenop een duin. Hier kun je genieten van een weids uitzicht over het Wad, de duinen en de haven van West Terschelling. Door heel het hostel in gratis WiFi en de kamers beschikken over een eigen badkamer.

4,5 kilometer van het hostel liggen de voetbalvelden.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Terschelling biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Terschelling is een van de weinige locatie waar het mogelijk is om aan blowkarten te doen. De prachtige omgeving is perfect geschikt om in de bossen te klimmen of om te fietsen/mountainbiken. Ook paintballen is zeer geliefd in deze omgeving.

Kijk ook eens naar deze kustlocatie, Egmond