< TERUG NAAR OVERZICHT

Tongerlo

Antwerpen, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Accomodatie is zeer goed uitgerust. Trainingsvelden naast de deur en leuke teambuildingsactivitetien mogelijk´

sk Ottenburg
  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Sportcomplex is een bekend en modern verblijfs- en vakantiecentrum met de meest uitgebreide sportfaciliteiten, gelegen in een groene omgeving
  • Ruim kamer aanbod, ideale bestemming voor zowel top-als recreatieclubs
  • Trainingscomplex direct op locatie

 

FACILITEITEN

De trainingsvelden bevinden direct naast het hotel. Op dit complex bevinden zich ook tennisbanen, minigolf en een sporthal. Daarnaast is er een restaurant, twee cafetaria’s en een besprekingsruimte beschikbaar.

BESTEMMING

Het hotel ligt in een bosrijk gebied en ademt een en al rust uit. Op het complex is voor iedereen voldoende ruimte om te ontspannen. Ook de omgeving van het hotel ademt rust uit en zorgt voor de perfecte omstandigheden voor een trainingskamp.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Tongerlo biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Golfclinic
– Bowlen
– Zaalvoetballen
– Voetbalquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Tongerlo
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid