< TERUG NAAR OVERZICHT

Hotel TorreMirona Golf & Spa

Girona, Noord-Spanje

Optimaal geschikt voor:

‘Een genot voor profclubs om hier te trainen,’

Ton Cornelissen Ambassadeur Trainingskampen.nl
  • Bestemming: Noord-Spanje
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Zwembad , Fitnessruimte

BESTEMMING

Het geweldige verblijf ligt op korte afstand van de luchthaven van Girona. Ook het vliegveld van Barcelona ligt relatief in de buurt van het hotel.

VERBLIJF & VOETBAL

Het hotel wordt omgeven door een prachtig uitzicht en beschikt over een wellness- en fitnesscentrum, 2 zwembaden, een tennisbaan en een golfbaan. Alle kamers met airconditioning zijn voorzien van alle comfort, hebben een eigen balkon of terras en hebben uitzicht op de golfbaan of op het zwembad en de tuinen.

Het buffetrestaurant El Racó del Canigó serveert lokale- en internationale gerechten. Extra drankjes en hapjes, zoals tapas zijn verkrijgbaar in de Golfers-bar. Torremirona Relais Hotel Golf & Spa bevindt zich op 30 minuten rijafstand van het strand, op 9 kilometer afstand van Figueres en de luchthaven van Girona is met 40 minuten rijden te bereiken. Daarnaast bent u binnen het uur bij de nationale parken Aiguamolls de l’Empordà en Cap de Creus.

Het natuurgrasveld ligt op slechts 150 meter loopafstand van het hotel en beschikt over een geavanceerd irrigatie- en drainagesysteem, onder toezicht van de greenkeepers van de golfbaan. Daarnaast is er een joggingcircuit aanwezig en een ruimte om de meest fysieke onderdelen van de training uit te voeren. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en één oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen en behoeften in te vullen, onze specialisten denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN:

Het binnen- en buitenzwembad en de prachtig glooiende golfbaan maken van de trainingsstage een teambuilding event ‘pur sang’.