< TERUG NAAR OVERZICHT

Torremolinos Hotel Fenix

Trainingskamp Torremolinos, Zuid-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Een goed hotel met LO, HP en VP mogelijkheden. De (kunst-) grasvelden liggen op ca. 10 minuten busafstand van het hotel.

Ton Cornelissen Ambassadeur/ oud profvoetballer Trainingskampen.nl
  • Bestemming: Zuid-Spanje
  • Verzorging: Halfpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Strand , Stadscentrum

BESTEMMING
Torremolinos is een grote en levendige badplaats met hellende straatjes en veel winkels en restaurants. Het centrum van Torremolinos is te bereiken via hellende straatjes. De winkels in deze plaats zijn erg modern en vergelijkbaar met de winkels in een grote Spaanse stad. Met het prachtige weer is deze badplaats in januari een aanrader.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit hotel kijkt vanaf de rooftop uit over het strand van Bajondillo en ligt op iets meer dan tien minuten lopen van het treinstation van Torremolinos en iets minder dan vier kilometer van het waterpark Aqualand Torremolinos. Het hotel is al jarenlang een vaste trekpleister voor clubs uit de hogere amateur divisies.

De klassieke kamers met houten accenten en muurschilderingen zijn voorzien van wifi, een flatscreen-tv met satellietzenders en een eigen balkon.

Hotel Fenix biedt meerdere restaurants en bars, evenals een jacuzzi en buitenzwembad. Andere voorzieningen zijn een fitnessruimte en een conferentiecentrum.

We maken gebruik van de prima kunstgrasvelden. De diverse sportaccommodaties liggen op 10 tot 25 minuten rijden vanaf uw hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Malaga/Torremolinos/Marbella biedt voldoende mogelijkheden voor teambuilding en ontspanning. Van paintball, een padelclinic, de segwaytour, of footgolf op een schitterende locatie, van canyoning tot een citytrip naar Malaga, in deze regio kun je alle kanten op. Ook voor ontspanning ben je in deze regio aan het juiste adres. Het hele jaar door is Malaga een levendige stad, met de levendige bars en restaurants tot die gezellige haven in het centrum van de stad

Liever een andere streek in Zuid-Spanje? kijk dan-  Sevilla I