< TERUG NAAR OVERZICHT

Torremolinos Hotel Sol Principe

Trainingskamp Torremolinos, Zuid-Spanje

Optimaal geschikt voor:

De ideale bestemming voor een trainingskamp. Een goed hotel, lekker weer, gunstige vluchttijden en volop uitgaansmogelijkheden!

Xerxes DZB
  • Bestemming: Zuid-Spanje
  • Verzorging: All-Inclusive
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Strand , Stadscentrum

BESTEMMING
Torremolinos is een grote en levendige badplaats met hellende straatjes en veel winkels en restaurants. Het centrum van Torremolinos is te bereiken via hellende straatjes. De winkels in deze plaats zijn erg modern en vergelijkbaar met de winkels in een grote Spaanse stad. Met het prachtige weer ook in de winter is het zeker een aanrader.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel heeft een centrale ligging in Torremolinos, op 5 minuten wandelen van het Bajondillo-strand. Het beschikt over een zwembad op het dak, een sauna, een binnenzwembad en een fitnessruimte. Vanuit het zwembad op het dak heeft u een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het is in de wintermaanden verwarmd en overdekt. Er is tevens een massageservice beschikbaar.

We maken gebruik van de prima kunstgrasvelden. De diverse accommodaties liggen op 10 tot 25 minuten rijden vanaf uw hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Malaga/Torremolinos/Marbella biedt voldoende mogelijkheden voor teambuilding en ontspanning. Van paintball, een padelclinic, de segwaytour, of footgolf op een schitterende locatie, van canyoning tot een citytrip naar Malaga, in deze regio kun je alle kanten op. Ook voor ontspanning ben je in deze regio aan het juiste adres. Het hele jaar door is Malaga een levendige stad, met de levendige bars en restaurants tot die gezellige haven in het centrum van de stad

Bekijk ook deze mooie locatie, Torremolinos IV