< TERUG NAAR OVERZICHT

Torremolinos V

Trainingskamp Torremolinos, Zuid-Spanje

Optimaal geschikt voor:

De doelstellingen zijn behaald, prima hotel, strand en trainingsvelden op korte afstand!

SHO
  • Bestemming: Zuid-Spanje
  • Verzorging: All-Inclusive
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Strand , Stadscentrum

TORREMOLINOS

Een trainingskamp naar Torremolinos? Torremolinos is een grote en levendige badplaats met hellende straatjes en veel winkels en restaurants. Het centrum van Torremolinos is te bereiken via hellende straatjes. De winkels in deze plaats zijn erg modern en vergelijkbaar met de winkels in een grote Spaanse stad. Met het prachtige weer ook in de winter is het zeker een aanrader.

TRAININGSKAMP

Het hotel is rustig gelegen op circa 50 meter van het centrum van Torremolinos en circa 1,2 kilometer van het strand. In de directe omgeving tref je diverse winkeltjes, bars en restaurants. Treinstation, bushalte en taxihalte liggen op loopafstand.

Buiten vind je een tuin met een groot zwembad, een apart kinderbad en een zonneterras met ligbedden en parasols. Verder is er een pool-/snackbar en een terras met tafels en stoelen. In het buffetrestaurant geniet je van lekkere gerechten.

We maken gebruik van de prima kunstgrasvelden. De diverse accommodaties liggen op 10 tot 25 minuten rijden vanaf uw hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Malaga/Torremolinos/Marbella biedt voldoende mogelijkheden voor teambuilding en ontspanning. Van paintball, een padelclinic, de segwaytour, of footgolf op een schitterende locatie, van canyoning tot een citytrip naar Malaga, in deze regio kun je alle kanten op. Ook voor ontspanning ben je in deze regio aan het juiste adres. Het hele jaar door is Malaga een levendige stad, met de levendige bars en restaurants tot die gezellige haven in het centrum van de stad

Bekijk ook deze prachtige locatie,  Torremolinos I