< TERUG NAAR OVERZICHT

Utrecht I – Padel

Utrecht, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Utrecht is het bruisende en kloppende hart van Nederland, een eeuwenoude universiteitsstad gebouwd rondom de Domtoren. Utrecht staat bekend om haar binnenstad met werfkelders langs de grachten vol cafés en terrassen aan het water

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Utrecht ligt in het hartje van Nederland en er is dus altijd iets te doen. Via het openbaar vervoer is het perfect te bereiken. Verder is het nooit rustig in deze gezellige studentenstad. De perfecte locatie voor een gezellige padeltrip.

VERBLIJF EN PADEL
Het hostel bevindt zich midden in het stadscentrum. U kunt kiezen uit privékamers en gedeelde slaapzalen met stapelbedden. Alle kamers hebben een douche en een toilet. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar. U kunt gebruik maken van het eigen restaurant en tegen een toeslag is er ontbijt beschikbaar.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in de regio Utrecht. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Utrecht biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Wat te denken van een stadion of wedstrijdbezoek van FC Utrecht. U kunt ook denken aan activiteiten zoals paintballen, mountainbiken of  karten. Ook voor ontspanning kunt u op deze locatie uitstekend terecht, Utrecht beschikt over een gezellig uitgaanscentrum met vele barretjes en restaurants!

Kijk ook eens naar onze andere hostel locatie in het westen Haarlem.