< TERUG NAAR OVERZICHT

Stayokay Utrecht Centrum

Trainingskamp Utrecht, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Ons trainingskamp was een variatie tussen sportieve groepsactiviteiten en het verstreken van de teamgeest. De faciliteiten rondom de accommodatie waren top!

Levi Suiker speler Hardinxveld JO19
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Utrecht ligt in het hartje van Nederland en er is dus altijd iets te doen. Via het openbaar vervoer is het perfect te bereiken. Verder is het nooit rustig in deze gezellige studentenstad. De perfecte locatie voor een gezellig trainingskamp.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel bevindt zich midden in het stadscentrum. U kunt kiezen uit privékamers en gedeelde slaapzalen met stapelbedden. Alle kamers hebben een douche en een toilet. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar. U kunt gebruik maken van het eigen restaurant en tegen een toeslag is er ontbijt beschikbaar.

We maken voornamelijk gebruik van de van de velden van SV Kampong. Het trainingscomplex is gelegen op 5km afstand van het hostel! Dat kan lopend (15-20 minuten), maar u kan ook fietsen huren tegen een kleine toeslag. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Utrecht biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Wat te denken van een stadion of wedstrijdbezoek van FC Utrecht. U kunt ook denken aan activiteiten zoals paintballen, mountainbiken of  karten. Ook voor ontspanning kunt u op deze locatie uitstekend terecht, Utrecht beschikt over een gezellig uitgaanscentrum met vele barretjes en restaurants!

Kijk ook eens naar onze andere locatie in Utrecht II