< TERUG NAAR OVERZICHT

Postillion Hotel Utrecht

Trainingskamp Utrecht, Nederland

Optimaal geschikt voor:

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Het hotel is de ideale uitvalbasis voor uw trainingskamp. Professionele service, hoogwaardige faciliteiten en de ligging in het midden van het land maken dit de ideale locatie. Vanaf Bunnik ben je in ongeveer 15 á 20 minuten in hartje Utrecht, een van de grootste studentensteden van Nederland, waar van alles te beleven is. Het nabijgelegen natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug is geschikt voor een rustige wandeling of ideaal voor een bosloop.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel beschikt over een businesscentrum, met 29 multifunctionele ruimtes, een eigen (gratis) parkeerplaats en snelle WiFi. Alle ruime kamers zijn voorzien een bureau, een tv en een eigen badkamer. Het hotel heeft een fitnessruimte, een lounge, een restaurant waar verschillende buffetten geserveerd worden en voor de zonnige dagen heeft u toegang tot het terras.

De velden zijn gemakkelijk te bereiken met de auto! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
In de regio Bunnik-Utrecht is er voldoende te beleven. Zo is een echte aanrader tijdens uw trainingskamp in Bunnik is het bezoeken van Fort Vechten. Tijdens uw bezoek gaat u terug in de tijd van de waterlinie, de geschiedenis wordt goed weergegeven en dit bezoek is perfect te combineren met een solex-tour. Voor meer teambuildingsactiviteiten is het mogelijk om een stadion of wedstrijd bezoek te brengen aan FC Utrecht, karten, bowlen, mountainbiken en een padelclinic.

Op zoek naar een andere geschikte hotel accommodatie? Kijk – Dordrecht