< TERUG NAAR OVERZICHT

Valencia Hotel Olympia

Trainingskamp Valencia, Midden-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Goed trainingskamp gehad in dit prima sporthotel! Grote gym, mooie SPA en fijn zwembad om tussen de trainingen door te relaxen.

Ruben Schippers speler CKC Rotterdam
  • Bestemming: Midden-Spanje
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Strand

BESTEMMING
Valencia is de stad van de rivierbedding Turia en staat bekend om haar cultuurrijk historisch centrum en de plaatselijke voetbalclub Valencia FC. Alle faciliteiten, inclusief het mooie strand,  in deze stad zijn aanwezig voor een geslaagd trainingskamp waar teambuilding centraal zal staan. De stad heeft een fantastische sfeer dat bijdraagt aan een enorme voetbalspirit en energie boost.

VERBLIJF EN VOETBAL
De ruime en moderne kamers van hotel Olympia zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv. De eigen, ruime fitnessruimte van het hotel is uitgerust met een scala aan fitness- en bodybuildingsapparatuur. Tevens beschikt het hotel over een binnenzwembad en een SPA met sauna en hot tub. Er ligt op 100m van het hotel een metrostation waarmee u binnen 10 minuten in het centrum van Valencia staat. In alle opzichten een ideaal hotel voor sportgroepen!

Op 10-20 minuten afstand liggen diverse trainingscomplexen, die per fiets of met de bus bereikbaar zijn. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en één oefenwedstrijd óf twee  trainingen van elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, op basis van beschikbaarheid. Wij denken graag met u mee!

ACTIVITEITEN
De regio Valencia biedt vele diverse mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. In de stad zijn verschillende activiteiten zoals een stadstour per fiets of een wedstrijd- of stadion van Valencia FC bezoek mogelijk.  Ook is het mogelijk om op het strand een partijtje beachvoetvolley te doen.

Bekijk ook deze levendige locatie,  Mallorca I