< TERUG NAAR OVERZICHT

Hotel Barcelo Valencia

Trainingskamp Valencia, Midden-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Sportief en goed trainingskamp gehad. Vooral genoten van het Spaanse eten en drinken tijdens een tapastour.

Ruben Schippers speler CKC Rotterdam
  • Bestemming: Midden-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Stadscentrum , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
Valencia is de stad van de rivierbedding Turia en staat bekend om haar cultuurrijk historisch centrum en de plaatselijke voetbalclub Valencia FC. Alle faciliteiten, inclusief het mooie strand,  in deze stad zijn aanwezig voor een geslaagd trainingskamp waar teambuilding centraal zal staan. De stad heeft een fantastische sfeer dat bijdraagt aan een enorme voetbalspirit en energie boost.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het stijlvolle en chique 4* hotel biedt een rooftop met bar en zwembad, tevens beschikt het hotel op de hoogste verdieping over een moderne fitnessruimte met uitzicht over de stad. De ligging is zeer centraal en de kamers zijn ruim en worden voorzien van gratis Wi-Fi en een flatscreen tv. Daarnaast is in het hotel een vergaderzaal beschikbaar voor eventuele besprekingen.

Op 10-20 minuten afstand liggen diverse trainingscomplexen, die zowel lopend, per fiets of met de bus bereikbaar zijn. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en één oefenwedstrijd óf twee  trainingen van elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, op basis van beschikbaarheid. Wij denken graag met u mee!

ACTIVITEITEN
De regio Valencia biedt vele diverse mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. In de stad zijn verschillende activiteiten zoals een stadstour per fiets of een wedstrijd- of stadion van Valencia FC bezoek mogelijk.  Ook is het mogelijk om op het strand een partijtje beachvoetvolley te doen.

Bekijk ook deze mooie stad, Sevilla I