< TERUG NAAR OVERZICHT

Sweet Hotel Renasa Valencia (hockey)

Costa del Azahar, Midden-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Een comfortabel hotel met heerlijke bedden. Het veld is op loopafstand en in 10 minuten ben je bij de Turia.’

MHC De Kikkers
  • Bestemming: Midden-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Strand

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen 3 nachten op basis van logies ontbijt + hockeypakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Verblijf in een gezellig hostel van alle gemakken voorzien
  • Centrum op korte afstand bereikbaar
  • Hockeyvelden op 5 á 10 minuten loop/fietsafstand van het hotel

FACILITEITEN

Het hostel ademt de hockey cultuur van de stad. De centrale ligging en comfortabele kamers voorzien van elk een eigen sanitair dragen bij aan een ideaal verblijf. Het metro station is op loopafstand van het hostel; ideaal om naar centrum te reizen. Tevens bevinden de gezellige barretjes en restaurantjes zich om de hoek. Ideaal om aan de teambuilding te werken! Dit hostel is een aanrader om op trainingsstage te gaan!

BESTEMMING

Alle faciliteiten in deze stad aan de kust zijn aanwezig voor een geslaagd trainingsstage waar teambuilding centraal staat. Valencia is de stad van de rivierbedding Turia en staat bekend om haar cultuurrijk historisch centrum en de plaatselijke Valencia CF.  Het hostel ligt op 10 minuten van de stad, met het openbaar vervoer is het compacte stadscentrum of de kust snel te bereiken. Kortom, een perfecte locatie voor uw teamtrip!

HOCKEYPAKKET

Het hockeypakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het hockeypakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 3 dagen- 2 nachten óf 6 dagen- 5 nachten.
De regio Valencia biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– City bike tour met gids
– Footgolf
– Wijnproeverij
– Beachvoetvolley
– Tapas tour
– Wedstrijd- of stadionbezoek van Valencia CF

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Valencia (extra toeslag)
– Reis- en/of annuleringsverzekering aanvragen
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.