< TERUG NAAR OVERZICHT

The River Hostel Valencia (hockey)

Costa del Azahar, Midden-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Wij hebben vier fijne dagen in Valencia gehad! Niet alleen door het mooie weer maar ook doordat alles vlekkeloos verlopen is zowel in Valencia als in Nederland. De communicatie zowel voor als tijdens het trainingskamp verliep soepel en dat vond ik zeer prettig.

Suzan van der Louw Manager Upward D1
  • Bestemming: Midden-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Strand

ARRANGEMENT

Basispakket: 4 dagen 3 nachten op basis van volpension + hockeypakket. Inclusief retourvlucht, wasservice, transfer airport-hotel v.v. en persoonlijke en deskundige begeleiding van Trainingskampen.nl ter plekke aanwezig. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Gezellig hostel ligt in het centrum van de sinaasappelstad
  • Hockeyvelden liggen op auto afstand van het hostel
  • Historisch centrum per voet te bereiken

FACILITEITEN

Het hostel ligt centraal gelegen vlak bij het park Jardin del Turia en op 5 minuten lopen van de kathedraal van Valencia en het metrostation Alameda. De kamers zijn leuk ingericht waar met meerdere mensen overnacht kan worden. In het café kan lekker gegeten worden en ook is er een lounge en een recreatieruimte aanwezig om gezellig samen te zijn. Dit hostel is zeker een aanrader om tijdens de trainingstrip te verblijven!

BESTEMMING

Alle faciliteiten in deze stad aan de kust zijn aanwezig voor een geslaagd trainingsstage waar teambuilding centraal staat. Valencia is de stad van de rivierbedding Turia en staat bekend om haar cultuurrijk historisch centrum en de plaatselijke Valencia CF. Het hostel ligt in het centrum van Valencia. Er is een groot netwerk aan openbaar vervoer en daarnaast kunnen er ook fietsen gehuurd worden. Kortom, een perfecte locatie voor uw teamtrip!

HOCKEYPAKKET

Het hockeypakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid).

ACTIVITEITEN

Het hockeypakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 3 dagen- 2 nachten óf 6 dagen- 5 nachten.
De regio Valencia biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– City bike tour met gids
– Footgolf
– Wijnproeverij
– Beachvoetvolley
– Tapas tour
– Wedstrijd- of stadionbezoek van Valencia CF

EXTRA SERVICES

– Bus transfer in Valencia (extra toeslag)
– Reis- en/of annuleringsverzekering aanvragen
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.