< TERUG NAAR OVERZICHT

Valencia The River Hostel

Trainingskamp Valencia, Midden-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Het was top! Een gezellig hostel, een fietstour door de mooie stad, een training en wedstrijd gespeeld, wedstrijdbezoek Valencia CF en af en toe een terrasje gepakt.

VV Lekvogels
  • Bestemming: Midden-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Strand

BESTEMMING
Valencia is de stad van de rivierbedding Turia en staat bekend om haar cultuurrijk historisch centrum en de plaatselijke voetbalclub Valencia FC. Alle faciliteiten, inclusief het mooie strand,  in deze stad zijn aanwezig voor een geslaagd trainingskamp waar teambuilding centraal zal staan. De stad heeft een fantastische sfeer dat bijdraagt aan een enorme voetbalspirit en energie boost.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel heeft een gunstige ligging in hartje centrum van Valencia. De accommodatie beschikt over schone kamers met airco en diverse faciliteiten zoals een recreatieruimte, een lounge, een bar, gemeenschappelijke keuken, gratis internet en een bagageruimte. Bovendien ben je binnen 2 minuten op het metrostation met directe verbindingen naar o.a. het strand.

Het trainingsveld ligt op loopafstand van het hostel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en één oefenwedstrijd óf twee  trainingen van elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, op basis van beschikbaarheid. Wij denken graag met u mee!

ACTIVITEITEN
De regio Valencia biedt vele diverse mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. In de stad zijn verschillende activiteiten zoals een stadstour per fiets of een wedstrijd- of stadion van Valencia FC bezoek mogelijk.  Ook is het mogelijk om op het strand een partijtje beachvoetvolley te doen.

Bekijk ook dit hostel, Sevilla II