< TERUG NAAR OVERZICHT

Valencia Sea You Port Hotel

Trainingskamp Valencia, Midden-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Een gezellig hotel, erg centraal gelegen waardoor alles zeer makkelijk bereikbaar is!

FC Humbeek
  • Bestemming: Midden-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: 3 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Strand

BESTEMMING
Valencia is de stad van de rivierbedding Turia en staat bekend om haar cultuurrijk historisch centrum en de plaatselijke voetbalclub Valencia FC. Alle faciliteiten, inclusief het mooie strand,  in deze stad zijn aanwezig voor een geslaagd trainingskamp waar teambuilding centraal zal staan. De stad heeft een fantastische sfeer dat bijdraagt aan een enorme voetbalspirit en energie boost.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel ligt op slechts enkele minuten lopen van het strand. Het dakterras met uitzicht over de haven en de zee geeft een extra dimensie aan dit hotel. De ruime en stijlvolle kamers met gratis WiFi bieden veel comfort. Tevens zijn er enkele fitness apparaten en een hot tub voor enige ontspanning. Het centrum is prima en snel te bereiken per bus, metro of taxi. Door alle  sportgroepen wordt dit hotel warm aanbevolen door de ligging en het comfortabele verblijf.

Op 10-20 minuten afstand liggen diverse trainingscomplexen, die per fiets of met de bus bereikbaar zijn. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en één oefenwedstrijd óf twee  trainingen van elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, op basis van beschikbaarheid. Wij denken graag met u mee!

ACTIVITEITEN
De regio Valencia biedt vele diverse mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. In de stad zijn verschillende activiteiten zoals een stadstour per fiets of een wedstrijd- of stadion van Valencia FC bezoek mogelijk.  Ook is het mogelijk om op het strand een partijtje beachvoetvolley te doen.

Bekijk ook deze mooie stad, Sevilla III