< TERUG NAAR OVERZICHT

Valkenswaard II

Noord-Brabant, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Top trainingskamp in een prachtige omgeving. Alles compleet verzorgd naar onze wensen en uitstekende faciliteiten voor een profclub’

Getafe CF
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Sauna , Fitnessruimte , Bosgebied

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Een luxe 4-sterren hotel in het weelderige bos van het Leender
  • Centrum van de bruisende stad Eindhoven op slechts 15 min. afstand
  • Trainingscomplex bevindt zich op korte auto afstand van het hotel

FACILITEITEN

Het hotel beschikt over vele uitgebreide faciliteiten zoals een restaurant, een bar met tafelvoetbal en tennistafel, een overdekt zwembad, een welnesscentrum met sauna, fitnessruimte en relax/tv room. Ook kunt u gratis parkeren en gebruik maken van gratis Wi-Fi door heel het hotel. Daarnaast zijn er bespreekruimtes beschikbaar. Kortom vele uitgebreide faciliteiten voor een aangenaam verblijf.

BESTEMMING

Valkenswaard ligt ten zuiden van Eindhoven. Naast de rustige omgeving waarin het hotel zich bevindt, biedt het hotel een groot scala aan uitgebreide faciliteiten. U staat ook zo in het bruisende centrum van Eindhoven en Valkenswaard. Daarnaast kunt u genieten van de rust in het bosrijke gebied, maar ook een boswandeling en conditieloop zijn daar gemakkelijk in te vullen.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Geldig voor hockey-en voetbal trainingskampen.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Valkenswaard biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Bowlen
– Karten
– Wedstrijd- of stadion bezoek PSV
– Sportquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Valkenswaard (extra toeslag)
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid