< TERUG NAAR OVERZICHT

Harba Lorifa Hostel & Bosherberg Valkenswaard

Trainingskamp Valkenswaard, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Heel leuk, een ideale omgeving om een conditie training te doen. Tevens zijn er vele leuke activiteiten om te ondernemen

Bjorn Cool Trainer VV Westkapelle
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum

BESTEMMING
Valkenswaard is een plaats in Noord-Brabant, grenzend aan België. Valkenswaard heeft een mooie bosrijke omgeving waar men ideaal een bosloop kan houden. Op vrijdagavond gezellig samenzijn in de authentieke bar, omgeven door diverse tafelspellen en eigen terras. Vervolgens naar de kroegjes in Valkenwaard om vervolgens op zaterdagavond Eindhoven in te gaan! De ligging (op loopafstand van de velden én tegenover een sporthal en openbaar zwembad), de faciliteiten én de bereikbaarheid maken Valkenswaard tot één van de bestverkochte locaties binnen ons aanbod.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het gezellige authentieke hostel ligt direct bij de bossen en op loopafstand van het sportpark Valkenswaard met een enorm scala aan sportfaciliteiten. Het hostel beschikt over prima faciliteiten en een gezellige bar voor ontspannen momenten.

Het trainingscomplex van SV Valkenswaard (Den Dries) ligt achter het hostel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Valkenswaard biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Wat dacht je van een gezellige avond/middag tijdens een wedstrijd- of stadionbezoek van PSV. Survivallen, paintballen,  mountainbiken, karten, bowlen óf een Escape Room ondernemen? Geen probleem! Een sportquiz op maat is uiteraard ook gaaf! Vraag naar onze activiteitenlijst!

Kijk ook eens naar deze locatie in  Maastricht I