< TERUG NAAR OVERZICHT

Valkenswaard I

Noord-Brabant, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Heel leuk, een ideale omgeving om een conditie training te doen. Tevens zijn er vele leuke activiteiten om te ondernemen

Bjorn Cool Trainer VV Westkapelle
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Hostel Valkenswaard ligt in het bos, midden in een prachtig sportpark
  • Het hostel is ruim opgezet, praktisch en gezellig ingericht
  • Trainingscomplex bevindt zich op één van de vele sportaccommodaties in de regio afgewerkt
  • Centrum Valkenswaard bevindt zich slechts een paar kilometer afstand

FACILITEITEN

Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals: volleybalveld, tafelvoetbal, poolbiljart, air hockey, tafeltennis, verhard voetbalveldje, oud Hollandse spelen, fietsverhuur, tv-lounge, internet en een gezellige bar voor een ontspannen moment tijdens het trainingskamp.

BESTEMMING

Deze locatie is zeer geliefd onder de sportgroepen. Valkenswaard is gelegen aan de voet van Eindhoven. Het hostel bevindt zich naast een sportpark met een enorm scala aan sportfaciliteiten. Achter het hostel treft u een enorm bosrijk gebied aan, waar een groepswandeling, maar natuurlijk ook een conditietraining makkelijk in te vullen zijn. Het bruisende centrum van Valkenswaard én Eindhoven ligt op korte afstand van het hostel.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: één training à 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Valkenswaard biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Bowlen
– Karten
– Wedstrijd- of stadion bezoek PSV
– Sportquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Valkenswaard
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Omwisseling éénmaal diner in een barbecue (extra toeslag)
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.