< TERUG NAAR OVERZICHT

Hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof Veldhoven

Trainingskamp Veldhoven, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Voor het tweede jaar opeenvolgend was onze voetbalstage een succes. Hotel, velden en service waren tip top in orde

Mark Minnaert Trainer FCE Meetjesland
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Sauna , Bosgebied

BESTEMMING
Veldhoven is een plaats ten westen van Eindhoven. In en rondom Veldhoven zijn verschillende activiteiten te beleven en is het gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Na 15 minuten rijden bevindt je jezelf in de lichtstad Eindhoven. De ligging, het hotel én de zeer nette kamers zijn een ideale uitvalsbasis voor een trainingskamp.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het viersterrenhotel beschikt over een eigen intern sportcentrum met zwembad, fitnessruimte en een gezellige bar. Door heel het hotel is gratis WiFi en de kamers hebben óf uitzicht op het bos óf op de patio. De kamers hebben een eigen televisie en badkamer.

Op vijf minuten rijden van het hotel ligt het trainingscomplex van SV Marvilde.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Veldhoven biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. In de buurt ligt topclub PSV waar een wedstrijd óf stadiontour van te bezoeken is. Ook andere sportactiviteiten zoals mountainbiken, bowlen en karten zijn een optie op deze mooie locatie. Vraag vrijblijvend naar onze activiteitenlijst!

Een andere locatie in bourgondisch Brabant,   Mierlo