< TERUG NAAR OVERZICHT

Vilamoura Hotel Brown’s

Trainingskamp Vilamoura, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Een prima en aangenaam complex, waar RKC Waalwijk een oefenwedstrijd op locatie afwerkte tegen FC Servette uit Zwitserland.

Fred Grim Trainer RKC Waalwijk
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
Vilamoura ligt op korte afstand van Faro (vliegveld) en de bekende badplaats Albufeira. Het is een vrij nieuwe bestemming die zich in 15 jaar tijd tot een mondaine vakantie- en golfoord heeft ontwikkeld. In een soort ring rond de machtige jachthaven bevinden zich de winkels, boetieks, bars en cafés

VERBLIJF EN VOETBAL
Het 4-sterren hotel met 2 natuurgrasvelden bevindt zich te midden van een van de mooiste golfbanen in de Algarve. Het staat bekend om zijn sport- en recreatiefaciliteiten en bevindt zich in een ontspannende omgeving, op vier kilometer van de haven van Vilamoura en het strand van Falésia.

Er zijn accommodaties met 1 slaapkamer, 2 slaapkamers en 3 slaapkamer. Ze hebben ieder een eigen buitenruimte met uitzicht op de tuinen. Er is gratis WiFi in de kamers en in het clubhuis.

In het hoofdgebouw kunt u het gezondheidscentrum vinden, die beschikt over een fitnessruimte, een squashbaan, een tennisbaan, een sauna, een stoombad en een binnen- en buitenbad. Het eigen onderhouden natuurgrasveld is exclusief!

Het trainingscomplex is direct gelegen aan het hotel en staat u exclusief ter beschikking.  In de offerte zitten standaard twee trainingen per dag en één oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Het sportpakket is geheel naar uw wensen en behoeften in te vullen, onze specialist denkt graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Vilamoura biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u een citytrip plannen naar Faro. Verder kunt u ervoor kiezen om op jeepsafari te gaan of te paintballen. Op de boulevard bevinden zich leuke restaurants en een groot casino waar u een gokje kunt gaan wagen. Maar vergeet zeker de golfbanen niet die deze fantastische regio te bieden heeft! Vraag naar de mogelijkheden.

Een andere optie voor een geslaagd trainingskamp; Moncarapacho