< TERUG NAAR OVERZICHT

Vinkeveen

Trainingskamp Vinkeveen, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een mooie locatie met topservice! Voor iedereen is er wat te doen. De ligging en goede toegankelijkheid maakt een trainingskamp hier perfect.

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten:

BESTEMMING
Het dorp Vinkeveen bevindt zich tussen Amsterdam en Utrecht aan de Vinkeveense Plassen. Bij de Vinkeveense Plassen zijn er verschillende activiteiten waaraan u deel kunt nemen. Verder ligt Vinkeveen is een rustige gebied omringt met mooie plassen en weilanden.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het moderne hotel ligt aan de Vinkeveense Plassen en de A2 waarvandaan het hotel dus goed is te bereiken. Na 12 minuten rijden ben je al in Amsterdam of na 18 minuten rijden in hartje Utrecht. De comfortabele kamers beschikken over WiFi, airconditioning, minibar, kluis en flatscreentelevisie.

Het sportcomplex van SV Hertha is goed te bereiken en ligt op zo’n 10 minuten van Vinkeveen.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Vinkeveen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo zijn er op de Vinkeveense Plassen verschillende wateractiviteiten te ondernemen zoals duiken, waterskiën en overige watersporten. Ook is het mogelijk om te karten of te boogschieten. Voor ontspanning kan er een wedstrijdbezoek worden geregeld bij Ajax of FC Utrecht. Vraag naar onze activiteitenlijst!

Kijk ook eens naar deze locatie aan het water, IJmuiden aan zee