< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Resort-Hotel Zutphen

Trainingskamp Zutphen, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Onze doelstelling was sportiviteit samen met gezelligheid. En deze doelstelling is zeker behaald. Mooi 4-sterren hotel’

MVV'27
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Sauna , Fitnessruimte , Bowling

BESTEMMING
Zutphen is een stad in het noordoosten van de provincie Gelderland. Doorgaans wordt Zutphen nog tot de streek de achterhoek gerekend. De grotere steden in de buurt van Zutphen zijn Apeldoor, Arnhem en Deventer.

VERBLIJF EN VOETBAL
In Zutphen ligt dit aangename 4-sterren hotel. Gelegen tussen de Veluwe en de Gelderse Achterhoek. Het hotel beschikt over verschillende luxe faciliteiten zoals een fitness, zwembad en sauna. De slaapkamers zijn ingericht met flatscreentelevisie en eigen badkamer. Door heel het hotel is gratis WiFi.

Het trainingscomplex bevindt zich op loopafstand van het hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Zutphen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk een wedstrijd te bezoeken van Vitesse in Arnhem. Of liever iets actiefs dan is het mogelijk om naar een outdoor adventure park te gaan of een rondje mountainbiken door de Veluwe en de Achterhoek.

Kijk ook eens naar dit hotel in de Veluwe, Epe