< TERUG NAAR OVERZICHT

Zwolle

Overijssel, Nederland

Optimaal geschikt voor:

We hebben een supertrainingskamp gehad in Zwolle. De stad is op korte afstand en vanuit de kamers liepen we zo het trainingsveld op, ideale ligging

Dieter Vermeulen Team manager KAA Gent Ladies
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Hostel met veel ervaring met professionele en amateur sportteams uit binnen- en buitenland
  • De trainingsvelden maken deel uit van het complex en is per voet te bereiken
  • Deze exclusieve accommodatie zorgt voor de perfecte verbinding met jouw groep

FACILITEITEN

Het multifunctionele sportcomplex beschikt over prima faciliteiten zoals; kunstgrasvoetbalveld, hockeywaterveld, beach-voetvolleyveld, tennisbanen, tafeltennistafel, voetbaltafel en een meeting room. Op het complex is tevens een overdekte voetbalarena waar op twee door boardingen  kunstgrasvelden gespeeld kan worden. Op loopafstand van de accommodatie ligt een professioneel indoor sportcentrum, zwembad en het PEC Zwolle stadion.

BESTEMMING

Deze accommodatie ligt aan de rand van het bos en is omringt door diverse sportvelden. Binnen 5 minuten sta je in het gezellige stadscentrum van Zwolle.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: één training à 90 minuten en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen – 3 nachten. De regio Zwolle biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Waterskiën
– Bubble voetbal
– Bowlen
– Paintballen
– Wedstrijd- of stadion bezoek PEC Zwolle of Go Ahead Eagles
– Sportquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingskamp/ activiteiten in Zwolle (extra toeslag)
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid.