< TERUG NAAR OVERZICHT

Zwolle I

Trainingskamp Zwolle, Nederland

Optimaal geschikt voor:

We hebben een supertrainingskamp gehad in Zwolle. De stad is op korte afstand en vanuit de kamers liepen we zo het trainingsveld op, ideale ligging

Dieter Vermeulen Team manager KAA Gent Ladies
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel. Zwolle is gelegen aan de IJssel en rondom is een rustige natuur. Zwolle is een dynamische Hanzestad met een bruisende binnenstad. De binnenstad staat vol met gezellige restaurantjes en kroegen.

VERBLIJF EN VOETBAL
De groepsaccommodatie is uniek gelegen in een bosrijke omgeving net buiten het centrum van Zwolle. Binnen 5 á 10 minuten sta je in het bruisende stadscentrum. Deze accommodatie beschikt over een blaashal, een kunstgras- en een hockeyveld.

Het prima kunstgrasveld bevind zicht op de locatie! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Zwolle biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Het is een van de weinige locaties waar er in de buurt kan worden gewaterskied. Andere sportieve activiteiten zijn padel, bowlen of paintballen. Voor ontspanning is in het centrum van Zwolle ruimte genoeg. Ook is het mogelijk een wedstrijd te bezoeken van PEC Zwolle.

Kijk ook eens naar deze locatie in,  Nunspeet