< TERUG NAAR OVERZICHT

Youth Hostel Ardennen

Trainingskamp Ardennen, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Dit prachtige hostel is gelegen in de Ardennen. Deze locatie biedt genoeg keuze uit diverse teambuildingactiviteiten!

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied

BESTEMMING
Dit prachtige hostel ligt midden in Ardennen. Sankt Vith is naast hoofdplaats Eupen de enige stad van de Duitstalige Gemeenschap. Het werd in de tweede wereldoorlog volledig verwoest, maar heeft zich in de laatste decennia prachtig herontwikkeld. De streek van de Belgische Eifel is populair bij wandelaars en mountainbikers, en in de winter ook bij langlaufers. De grens met Duitsland en Luxemburg is vlakbij!

VERBLIJF EN VOETBAL
Wil je dat échte buitenlandgevoel in eigen land? Waag je dan eens aan een hostel in het Duitstalige gebied van België. Dit hostel is een gezellige terugtrekplek in de typische stijl van de Oostkantons, met toffe houten accenten. Verder beschikt dit hostel over een eigen bar, tafeltennis en terras.

Het trainingscomplex bevindt zich op 600m van het hostel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio van de Ardennen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De Ardennen is de locatie om sportieve activiteiten te doen. In de buurt zijn verschillende activiteiten te doen zoals paintballen, quad rijden, mountainbiken en bubbel voetbal . Ook de natuur is prachtig hier en zeker het verkennen waard. Tevens kunt u op 30 min rijafstand met heel de groep gaan kajakken of raften. Dit is zeker een aanrader!

Kijk ook eens naar deze boslocatie; Ardennen II