< TERUG NAAR OVERZICHT

Unite Hostel Barcelona

Trainingskamp Barcelona, Noord-Spanje

Optimaal geschikt voor:

Barcelona is een heerlijke locatie voor een trainingskamp. Alles is aanwezig, sport, cultuur, strand, nightlife en goed weer. Daarnaast hebben wij een leuke wedstrijd tegen een Spaanse club gespeeld

sv Dios
  • Bestemming: Noord-Spanje
  • Verzorging: Logies/ontbijt
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Strand

BESTEMMING
Dit hostel is gelegen aan de mooie Catalaanse kust, in de stad Barcelona. Alle faciliteiten zijn in deze metropool aanwezig voor een geslaagd trainingskamp waar teambuilding centraal staat. Het hotel ligt op loopafstand van het strand, nabij de Olympische haven van Barcelona. Met de verschillende barretjes en discotheken is er altijd leven in de brouwerij!

VERBLIJF EN VOETBAL
Het centraal gelegen hostel (4-6-8-12 persoonskamers) beschikt over diverse faciliteiten zoals een internationaal ontbijt, gratis Wi-Fi, lounge + TV corner, zonneterras op 1e etage en wasserij (selfservice). Er zijn ook diverse transfermogelijkheden richting het stadscentrum op korte afstand (taxi, bus, metro- en treinstation).

Het trainingscomplex ligt op korte rijafstand van het hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Barcelona biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk om een wedstrijd of stadion bezoek te brengen aan FC Barcelona. Verder kunt u bike tour doen waardoor u alle historische hotspots van de stad ontdekt. U kunt ook gaan mountainbiken of lekker gaan terrassen of dineren in een van de vele horecagelegenheden.

Liever een hotelaccommodatie in Barca? Kijk dan eens naar deze locatie in Barcelona –   Barcelona II