< TERUG NAAR OVERZICHT

Stayokay Hostel Dordrecht

Trainingskamp Dordrecht, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Super locatie! In de Biesbosch hebben wij ons in alle rust kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum , Bosgebied

BESTEMMING
Het comfortabele hostel is fantastisch gelegen direct aan het water van Nationaal Park De Biesbosch, met het historische centrum van Dordrecht op korte afstand (10 minuten). Ook kunt u zich vanaf hier gemakkelijk verplaatsen naar de steden Rotterdam en Breda.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit mooie hostel beschikt over prima faciliteiten zoals een tv-corner, internet, vergaderruimtes voor een quiz of een tactische bespreking , lounge, brasserie, gezellige bar en een ruim terras aan het water van de Biesbosch met uitzicht om te ontspannen.

Het trainingscomplex bevindt zich op korte afstand van het hostel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Dordrecht biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Om het trainingskamp compleet te maken is het mogelijk om te gaan Ice karten op een ijsbaan, paintballen of bowlen. Maar als je liever wilt ontspannen is het centrum van Dordrecht een echter aanrader of een wedstrijd- of stadion bezoek bij FC Dordrecht of Feyenoord.

Op zoek naar een ander hostel in de buurt? kijk dan-  Noordwijk