< TERUG NAAR OVERZICHT

Sportschule Wedau Duisburg

Trainingskamp Duisburg, Duitsland

Optimaal geschikt voor:

Een uitstekend en groot sportcomplex, waar je jezelf niet hoeft te vervelen. Voor een trainingskamp en een sportief weekend ben je hier op de juiste plek

vv Achtmaal
  • Bestemming: Duitsland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte , Bowling , Zwembad

BESTEMMING
Dit hotel ligt op korte afstand van de stad Duisburg. Waar u het verblijf nog meer kleur kunt geven, door de vele mogelijkheden die de stad biedt.

VERBLIJF EN VOETBAL
De accommodatie beschikt over een scala aan sport faciliteiten, onder meer basketbal, volleybal, voetbal, handbal, hockey, atletiek en tennis. Ook kunt u tijdens het weekend de tactiek doornemen, door een van de vele presentatieruimtes te huren. Verder kunt u gebruik maken van het zwembad en de aanwezige fitness.

We maken gebruik van de trainingsvelden die naast het hotel liggen. Vanuit het hotel loopt u zo naar de trainingsvelden, ideaal! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Duisburg biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u een wedstrijd of stadion bezoek brengen aan Borussia Mönchengladbach. Verder kunt u ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan pretpark Warner Bros Movie World of een Citytrip te gaan doen door de steden Düsseldorf of Mönchengladbach. Wilt u iets actiever dan kunt u er ook voor kiezen om met de groep te gaan mountainbiken.

Benieuwd naar de andere locatie in Duisburg? Kijk hier – Duisburg II