< TERUG NAAR OVERZICHT

DJH Youth Hostel Sportpark Duisburg

Trainingskamp Duisburg, Duitsland

Optimaal geschikt voor:

Gezellig hostel van alle gemakken voorzien. De locatie ademt sport en is ideaal voor een trainingskamp’

Fido Football Academy
  • Bestemming: Duitsland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Sauna

BESTEMMING
Dit hostel ligt in de wijk Neudorf-Süd in Duisburg, naast het voetbalstadion Wedaustadion. Het hostel is gelegen te midden van een ruim en groenrijk sportterrein. De Bourgondische binnenstad van Duisburg vindt u op slechts vijf minuten rijden.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel beschikt over prima faciliteiten zoals tafelvoetbal, poolbiljart, tv-corner, gezellige 24uurs bar, lounge en internet voor ontspanning in het weekend. Tevens is het mogelijk om een eigen zaal te huren en/of een eigen discobar te huren. Het hostel heeft ook een sportzaal en een sauna. De lichte, functioneel ingerichte kamers hebben grote ramen en een bureau.

Het trainingscomplex bevindt zich op 8km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Duisburg biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u een wedstrijd of stadion bezoek brengen aan Borussia Mönchengladbach. Verder kunt u ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan pretpark Warner Bros Movie World of een Citytrip te gaan doen door de steden Düsseldorf of Mönchengladbach. Wilt u iets actiever dan kunt u er ook voor kiezen om met de groep te gaan mountainbiken.

Op zoek naar een ander hostel in Duitsland? Kijk dan – Düsseldorf I

 

Meerdere teams gingen u voor

Hieronder een selectie. Bekijk de reisverslagen van: