< TERUG NAAR OVERZICHT

Hotel NH Düsseldorf City

Trainingskamp Düsseldorf, Duitsland

Optimaal geschikt voor:

Düsseldorf is een geweldige stad om een trainingskamp te houden. Zowel de velden als de uitgaansmogelijkheden zijn perfect!

  • Bestemming: Duitsland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte , Sauna

BESTEMMING
Dit 4-sterrenhotel ligt op 10 minuten wandelen van het centraal station van Düsseldorf. Het metrostation Oberbilker Markt/Warschauer Straße ligt recht tegenover het hotel. Vanaf dit station kunt u rechtstreeks naar het expositiecentrum van Düsseldorf en de luchthaven van Düsseldorf reizen. De winkelstraat Königsallee en de Rijn liggen op 5 minuten rijden met de tram.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel is uitermate geschikt om een trainingskamp te beleggen. De comfortabele kamers en faciliteiten bieden de mogelijkheid om na de training een hapje of drankje te nuttigen in de sportbar van het hotel. U kunt er genieten van een sauna en een fitnessruimte. Verder kunt u heerlijk dineren in het restaurant.

Het trainingscomplex bevindt zich op 7km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Düsseldorf biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u een wedstrijd of stadion bezoek brengen aan Borussia Mönchengladbach of Fortuna Düsseldorf . Verder kunt u ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan pretpark Warner Bros Movie World of een Citytrip te gaan doen door de steden Düsseldorf of Mönchengladbach. Wilt u iets actiever dan kunt u er ook voor kiezen om met de groep te gaan mountainbiken.

Een vergelijkbare locatie? Kijk dan eens Leverkusen