< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof Heerenveen

Trainingskamp Heerenveen, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een super trainingskamp gehad dat precies voldeed aan onze verwachtingen! We trainden op het uitstekende sportcomplex van Heerenveen’

Rienus Gennissen Trainer MOC
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten:

BESTEMMING
In de ‘Sportstad van het Noorden’ vindt u het comfortabele hotel. Gelegen op korte afstand van het Abe Lenstra Stadion, schaatswalhalla Thialf (gehele jaar geopend) en het gezellige centrum van Heerenveen. Het prachtige Friese landschap leent zich uitstekend voor een stevige wandeling.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel beschikt over vele (sport)faciliteiten. Zo staat er een ruimte ter beschikking voor teambesprekingen (indien beschikbaar). Daarnaast mag u het gezellige café niet vergeten. De ideale plek voor ontspanning na een drukke dag vol inspanning. Buiten het hotel vindt u jeux-de-boulesbanen en tennisbanen, waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Verder beschikken alle kamers over extra lange bedden en een bad. In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar.

We maken gebruik van de trainingsvelden van voetbalvereniging SV Uridos . Het trainingscomplex bevindt zich op 2,5km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Heerenveen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kun je met de groep een stadion of wedstrijd bezoek brengen aan SC Heerenveen. Het is mogelijk om in het nabijgelegen Thialf ijsstadion te gaan schaatsen. Verder zou je ervoor kunnen kiezen om te gaan karten, bowlen of een golfclinic te volgen.

Opzoek naar iets anders in de regio? Bekijk Groningen I