< TERUG NAAR OVERZICHT

Parkhotel Horst

Trainingskamp Horst, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Superlocatie met topfaciliteiten waar in- en ontspanning samen gaan! Vlakbij het hotel ligt een strandje waar we ook goed getraind hebben’

Roel Rymen Team manager s.k Lierse
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Sauna

BESTEMMING
Dit prachtige hotel is gelegen in Horst. Horst ligt in het vlakke Noord-Limburg, op 15 km van Venlo. Het hotel is bereikbaar via de snelweg A-73. De bestemming bevindt zich in een bosrijke omgeving waar u gemakkelijk kunt wandelen, hardlopen en fietsen.

VERBLIJF EN VOETBAL
U kunt verblijven in een luxe kamer en dineren in het restaurant van het hotel. Verder beschikt het hotel over een brasserie met een bar, een terras, 12 multifunctionele vergaderzalen, een schoonheidssalon en een wellnessruimte waar u kunt ontspannen in onder andere een zwembad, een sauna en een Turks bad. De meeste kamers bieden panoramisch uitzicht op het meer en de Kasteelse Bossen.

Het trainingscomplex bevindt zich op 1km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Horst biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u ervoor kiezen om een wedstrijd/stadion bezoek te brengen aan VV Venlo. Verder kunt u zich uitleven in attractiepark toverland of met de groep een tour door de Hertog Jan Brouwerij ondernemen. Wilt u iets actiever dan is het mogelijk om in de buurt te gaan paintballen, mountainbiken of karten. Een bezoekje aan de binnenstad van Venlo is ook een echte aanrader!

Iets goedkoper in de regio? Kijk dan eens naar onze locatie in Maastricht