< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg Kerkrade

Trainingskamp Kerkrade, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een echte voetbalervaring. Dicht bij het Roda JC stadion! Prima hotel met goede faciliteiten, zoals het fitnesscentrum.

Jens Beirinckx Trainer VC Massenhoven
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Fitnessruimte

BESTEMMING
Het viersterrenhotel is gelegen op een unieke locatie, aan de zuidkant van het Parkstad Limburg Stadion op een klein stukje rijden van de Duitse én Belgische grens. Op autoafstand zijn de gezellige plaatsen Maastricht, Valkenburg en Aachen te vinden. Dit viersterrenhotel behoort tot één van de betere locaties om een professioneel trainingskamp te beleggen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Gedurende het verblijf zijn er voldoende faciliteiten om te ontspannen. Zo beschikt het hotel over een sauna en een gezellige bar/lounge: een aanrader om met de groep van een drankje te genieten of een kaartje te leggen. Verder beschikt het hotel over luxueuze kamers met gratis internettoegang. Het hotel heeft ook een brasserie waar u gezellig kunt lunchen en dineren.

We maken gebruik van de trainingsvelden van voetbal vereniging RKTSV of RKHBS op maximaal vier kilometer. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Kerkrade biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u gemakkelijk een stadion- of wedstrijd bezoek brengen aan Roda JC. Verder kunt u ervoor kiezen om met de groep een dagje naar SnowWorld te gaan in Landsgraaf (4 kilometer). Het is ook mogelijk om eventueel in de regio te gaan bowlen, karten, survivallen of mountainbiken. Ook een klein gokje wagen bij het FairPlay Casino om de hoek kan tot de mogelijkheden behoren.

Op zoek naar een andere locatie grenzend aan een stadion? Bekijk dan: Sittard