< TERUG NAAR OVERZICHT

Fletcher Hotel Leende

Trainingskamp Leende, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een trainingskamp op een toplocatie. Zowel sportief als ontspanning is op deze locatie van alles mogelijk.

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Bosgebied , Fitnessruimte

BESTEMMING
De locatie bevind zich in het Brabantse dorpje Leende, dat omringd wordt door een prachtig natuurgebied. Het Leenderbos wordt gekenmerkt door bossen, heidevelden, zandverstuivingen, weilandjes en authentieke boerderijen. Een perfecte locatie voor verschillende loop activiteiten! Bovendien ligt het slechts op 13 kilometer van de lichtstad Eindhoven

VERBLIJF EN VOETBAL
Het prachtige 4-sterren hotel beschikt over luxe en topfaciliteiten. Voor beweging is er een fitnessruimte aanwezig en voor ontspanning is er een sauna, massagebehandeling en een verwarmd zwembad. De kamers zijn ingericht met comfortabele bedden en luxe badkamers die voldoen aan al je wensen.

Op nog geen 5 minuten rijden ligt het trainingscomplex met goed onderhouden velden.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Leende biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Leende is een van de weinige locatie waar het mogelijk is om aan grot biken te doen, zeker een aanrader. Of liever bezig zijn in een adventure park is ook mogelijk op deze top locatie. Voor ontspanning kan er een wedstrijdbezoek bij PSV worden geregeld waarna een avondje uit zeker niet mag missen.

Een andere gezellige Brabantse locatie,   Veldhoven