< TERUG NAAR OVERZICHT

Porto regio Hotel Lousada Country Club

Trainingskamp Porto, Portugal

Optimaal geschikt voor:

Prachtige locatie in het Noorden van Portugal. Beschikt over een mooi zwembad en eigen tennisbaan. Het hockeyveld is compleet nieuw en de voetbalvelden zijn top.

Ton Cornelissen Ambassadeur Trainingskampen.nl
  • Bestemming: Portugal
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten:

BESTEMMING
Lousada ligt net onder de rook van Porto in een wijngebied en heeft veel meer te bieden dan alleen een geweldig klimaat. Porto, Braga en Guimarães liggen op korte afstand in dit mooie Noordelijke deel van Portugal.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hotel ligt te midden van wijngaarden en is gevestigd in een landhuis met een kapel uit 1854. Dit voormalige adellijke huis is nu een modern viersterrenhotel met zwembad, tennisbanen en gratis WiFi. De accommodatie varieert van kamers tot huizen. Een aantal kamers heeft een moderne indeling gecombineerd met rustieke elementen zoals een stenen muur. Er is een restaurant bij de accommodatie, dat traditionele Portugese gerechten serveert tijdens het ontbijt, lunch en diner. Er zijn ook seizoensgebonden menu’s beschikbaar.

Gasten kunnen ontspannen bij het zwembad na een potje mini-golf, tennis en badminton. Binnen vinden gasten een tafelvoetbaltafel, tafeltennis en darts.

De snelweg A11 ligt op 2 km van Lousada Country Hotel, en de internationale luchthaven van Porto bevindt zich op minder dan 20 minuten rijden.

Het trainingscomplex ligt op ongeveer twee kilometer van het hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen van 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen en behoeften in te vullen, onze specialist denkt graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Porto biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u een stadion- of wedstrijdbezoek brengen aan FC Porto, SC Braga of Vitoria Guimarães. Verder kunt u ervoor kiezen om de buurt te verkennen op de mountainbike of te gaan golfen op een van de diverse golfbanen in de directe omgeving! Vraag naar onze activiteitenlijst.

Kijk ook eens naar onze locatie in,  Lissabon III